• Facebook Clean
  • YouTube - White Circle
  • Twitter Clean
  • White Instagram Icon

© 2019  by Smacircle LMT Ltd.

Smacircle S1 – električni bicikl za poneti!

June 21, 2017

 

Vožnja automobilom kroz saobraćajnu gužvu postaje sve zamornije za veliki broj ljudi koji svakodnevno moraju da se kreću kroz grad, pa je svaki vid alternativnog prevoza dobrodošao, pogotovo ukoliko se radi o inovativnom rešenju kakvo nudi takozvani Smacircle S1 – električni bicikl koga nakon vožnje možete lako da spakujete u ranac i ponesete sa sobom do sledeće vožnje…

 

Ovaj zanimljivi portabl dvotočkaš osim što je karakterističan po svom sklopivom dizajnu, nudi slobodu kretanja brzinom od 20 km/h, što predstavlja sjajan izbor za prelazak kraćih relacija kada želite da uštedite vreme i izbegnete umorne noge.

 

Ukoliko se pitate koliki put možete da savladate sa jednim punjenjem baterije, proizvođač ovog e-bike modela obećava jednosatnu vožnju u punoj brzini, a ukoliko ne žurite i dovoljno vam je da se krećete negde oko 6 km/h (što je slično kretanju brzim hodom), onda možete računati na preko 2 sata vožnje. Inače, pomoću svog pametnog telefona možete da pratite koliko je ugrađena litium jonska baterija puna odnosno potrošena, a kada se potpuno isprazni potrebno je oko 2,5 sata da ponovo bude napunjena u punom kapacitetu.

 

Što se tiče nosivosti ovog neobičnog prevoznog sredstva koje ne deluje da može da izdrži nekog krupnijeg korisnika, ona je limitirana na solidnih 100 kilograma što je postignuto zahvaljujući čvrstoj stukturi bicikla koja je izrađena od karbonskih vlakana. To sa druge strane omogućuje da Smacircle S1 bude prilično lagan (svega 7 kg) – zapravo je tek nešto teži od pune školske torbe kakvu na leđima nose osnovci u našim školama.

 

Kada želite da ga spakujete, za sklapanje Smacircle S1 je potrebno svega 10-tak sekundi da se preobrazi u kompaktan paket koji staje u ranac, pa ga tada bez problema možete poneti do kancelarije, do mesta gde imate sastanak ili jednostavno može da vam pravi društvo dok hodate gradom…

 

Više informacija možete da saznate na adresi www.smacircle.com

 

Read the original

Please reload

Please reload

Please reload